myFC:s nya version av bränslekort IEC-certifierat

myFC:s nyaste bränslekort, med ett nästan dubblerat energiinnehåll jämfört med tidigare version, är nu IEC-certifierat.

Michael Glantz CTO myFCMichael Glantz CTO myFCIEC-certifieringen innebär att bränslekortet är kompatibelt och harmoniserat med tillämpliga regelverk inom och utanför EU och kan skeppas till hela världen. myFC berättade om det nya kortet i februari 2019, och nu är kortet alltså formellt IEC-certifierat.

– Att få upp energin i vårt bränslekort till nästan det dubbla var ett kemitekniskt genombrott och ett fint bevis för att vi håller oss i framkant i utvecklingen av gröna fossilfria bränslen. Nu när kortet passerat IEC-testerna gör vi oss redo för produktion och leverans, säger Michael Glantz, Chief Technology Officer för myFC.

myFC:s bränslekort innehåller vatten, salter och reaktionskomponenter, vilka tillsammans bildar den vätgas som sedan laddar batteriet i powerbanken JAQ Hybrid. Det ökade energiinnehållet i kortet betyder att slutanvändaren kan få ut betydligt fler samtalstimmar i en smartphone med bara ett bränslekort. Det nya kortet är kompatibelt med de JAQ Hybrids som sålts på marknaden.

Share this

Download pdf

Stay updated

Subscribe
youtubevideocoverusb-compliantusb-compliant-whiteusb-compliant_hybridtwittertimespeakerResurs 4Resurs 1sent-mailsearchright-arrowResurs 6Resurs 3Resurs 5powerbank_72power_cardpower_cardpower_cardplayplay-outlineplay-buttonoutput_poweroutput_poweroutput_powermutemenumenu_8menu_7menu_6menu_5menu_4menu_3menu_2map-markerlogo_oldlocationlinkedininstagramfuelfacebookdownloadclosecisionsignupcision_stay_updatedcision_signupchargerchargerchargercescertificatecertificatecertificatecertificatecarJAQ_batteryJAQ_batteryJAQ_batterycalendarbatteryangle-upangle-rightangle-leftangle-downairplaneairplaneairplaneadd
Stay Updated
Megafon_fixed